В Запей, България Ива Софиянска Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо се

...
В Запей, България Ива Софиянска Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо се
Коментари Харесай

Мария Илиева с болезнено откровение, коментира влизането на Слави Трифонов в политиката и...

В „ Запей, България ” Ива Софиянска Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо се срещат с певицата Мария Илиева – една от най-обичаните дами в актуалната българска поп музика. Тя е може би едно от най-големите имена на музикалната сцена през последните години.
Тримата отпътуваха към спектакъл „ Сълза и смях”, където певицата работи по мюзикъла „ Оркестър без име”.

„ Това е огромен комплимент и чест за мен. Филмът е извънредно стойностен и луксозен. Бях доста разчувствана, когато ме поканиха да играя ролята на Ваня. За всяка една артистична специалност е значимо да си почтен и прям. Когато хората го усетят, това им влияе. Музиката е моята опора”, описа певицата.

Мария Илиева ще изпее три песни, една от които „ Оставаме”.

Певицата разяснява и влизането на Слави Трифонов в политиката. " Мисля, че актьорът по презумция е аполитичен. Моето отношение въпреки всичко е такова, че когато човек като Слави Трифонов, който е неоспорим обединител на масите, има добър екип, опция и хрумвания да влезе в политиката, безусловно би трябвало да е добре пристигнал. Той можеше да го направи по-рано, само че може би е желал да построи по-ясна идея. Хубавото е, че той е финансово гарантиран, което значи, че той няма да краде, което в действителност е приоритет на множеството политици. Имала съм оферти да ставам част от някоя партия, само че са оставали в равнище зародиш, тъй като аз действително нямам такива упоритости и подготовка за нещо такова ", сподели тя.

Друга тематика, която вълнува Илиева е протичащото се с акушерката Емилия Ковачева, която бе наказана на 18 години за побоящ нанесен над няколкото месечно бебе. Родителите на детето апелират и желаят по-тежко наказване. " Според мен такова действия би трябвало да се накаже с повече от 18 години. До края на живота си би трябвало да живее с мисълта какво е направила, с цел да може да прероди душата си ", съобщи Мария.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР